دستگاه میکروسرفیسینگ و اسلاری سیل

دستگاه میکروسرفیسینگ و اسلاری سیل

دستگاه میکروسرفیسینگ و اسلاری سیل چیست؟

دستگاه میکروسرفیسینگ (اسلاری سیل) ماشینی است که برای اجرای آسفالتی سطحی لایه نازک (میکروسورفیسینگ یا اسلاری سیل) به کار گرفته می شود. این دستگاه از اجزای اصلی همچون: سیلوی مصالح، سیلوی ذخیره سیمان، مخزن آب، مخزن قیر و مخزن افزودنی شیمیایی تشکیل شده، که خروجی این مواد به یک میکسر پیوسته وارد شده و دوغابی را تشکیل می دهد و این دوغاب توسط یک پیور (پخش کننده دوغاب) روی سطح جاده به عرض و ارتفاع موردنظر پخش می گردد.

آشنایی با آسفالت میکروسرفیسینگ و اسلاری سیل

میکروسرفیسینگ یک روش حفاظتی در سطح روسازی جاده های آسفالتی می باشد. میکروسرفیسینگ طرحی برای پیشگیری از خرابی سطح راه های آسفالته است. در ایران این روش نسبتا جدید است و اولین بار در سطح بزرگراه یادگار امام در تهران ، اجرا شد.آسفالت حفاظتی میکرو سرفیسینگ علاوه بر تامین اندود سطحی و ایجاد عایق در برابر نفوذ آب ، مقاومت در برابر لغزندگی را نیز تامین می کند.
میکروسرفیسینگ مخلوطی از سنگ های ریز و قیر امولسیونی ، فیلر و ... می باشد. میکروسرفیسینگ مشکلات زیست محیطی ندارد و یک روش عالی برای ترمیم و افزایش طول عمر مفید آسفالت و سطح راه است.
در حقیقت با ریختن مواد میکروسرفیسینگ بر روی سطح جاده ، تمام شکاف ها ، درزها و اثرات سایش راه بر اثر تردد و ترافیک ، ترمیم و پوشانده می شود.به علاوه این که سطح عایق بندی می شود و اصطکاک مناسبی برای آن ایجاد می گردد.
میکروسرفیسینگ که مایکروسرفیسینگ نیز خوانده می شود، کیفیت بسیار بالایی دارد که سبب شده تا از عمر مفید بالاتری نسبت به سایر روش های ترمیم ، برخوردار باشد.

تفاوت اسلاری سیل و میکروسرفیسینگ

در میکروسرفیسینگ تیپ دو و سه دانه بندی مورد استفاده قرار میگیرد و همچنین قیر امولسیون آن حداقل شامل 62 درصد قیر باقیمانده است که با پلیمر SBR لاتکس نیز اصلاح می شود. در اسلاری سیل تیپ یک و دو دانه بندی مصالح مورد استفاده قرار میگیرد و قیر امولسیون نیز حداقل 60 درصد قیر باقیمانده داشته و عمدتا نیازی به اصلاح قیر امولسیون نیست.
تفاوت های دیگری نیز بین این دو مخلوط آسفالتی وجود دارد که در اینجا نیاز به بحث بیشتر نیست. فقط لازم است بدانید که دستگاه های موجود در ایران که میکروسرفیسینگ هستند قادر به اجرای اسلاری سیل می باشند و در حال حاضر در دنیا به دلیل توسعه و گسترش اجرای میکرو عملا دستگاهی که فقط اسلاری سیل پخش کند دیگر تولید نمی گردد.
Image

لاستیک استایرن بوتادین SBR Latex

Image

خط تولید قیر امولسیون

پلیمر اس بی اس

پلیمر اس بی اس

دستگاه میکروسرفیسینگ

این دستگاه همانطور که اشاره شد وسیله است که برای اجرای این آسفالت حفاظتی ریزدانه یا همان میکرو یا اسلاری بکار می رود. مخلوط اسلاری سیل یا میکروسرفیسینگ شامل مصالح ریزدانه، قیر امولسیون (اصلاح شده با لاتکس یا بدون آن)، آب و سیمان یا افزودنی شیمیایی می باشد. افزودنی شیمیایی یا سیمان به فراخور نوع مصالح (میزان فعالیت آن) و نوع امولسیون بکار رفته در مخلوط (دیرشکن باشد یا سریع شکن)، برای کنترل زمان شکست به مخلوط اضافه می شود.
دستگاه میکرو یا اسلاری سیل عملا وظیفه اختلاط و تولید این دوغاب آسفالتی را داشته و آنرا روی سطح جاده پخش می نماید.
اجزای اصلی دستگاه میکروسرفیسینگ در زیر قابل مشاهده است:
  • سیلوی مصالح
  • سیلوی ذخیره فیلر (عمدتا سیمان)
  • دریچه و سیستم کنترل مصالح
  • نوار تغذیه مصالح
  • مخزن قیر امولسیون و سیستم تزریق آن به میکسر
  • مخزن آب و سیستم تزریق آن به میکسر
  • میکسر پیوسته (مخلوط کن)
  • شوت انتقال دوغاب
  • پیور باکس (فینیشر یا سیستم توزیع و پخش دوغاب)

قیمت و تفاوت دستگاه های مختلف میکروسرفیسینگ

یک تفاوت اصلی حجم و ظرفیت مخازن و سیلوهای ذخیره دستگاه ها می باشد
تفاوت عمده بعدی نوع مکانیزم کنترل دستگاه در بخش اختلاط و تولید دوغاب است. که برخی از دستگاه ها دبی آب و قیر با روتامتر سنجیده شده و کنترل توسط اپراتور صورت می پذیرد و برخی همه کنترل ها توسط پی ال سی بوده و از فلومترهای مخصوص بهره گیری می شود.
تفاوت بعدی در طراحی پیور باکس هست که تنظیم عرض، ضخامت کار و باردهی به سمت راست و چپ توسط سیستم هیدرولیک صورت گیرد و پیوسته باشد یا ناپیوسته.
اجزای همچون مه پاش قبل از پیورباکس، سیستم انتقال مصالح، سیستم افزودنی شیمیایی، سیستم حرکت پیور به راست و چپ (جهت اورلب ها)، سیستم دوربین و ... نیز بودن و نبودن آنها قطعا در قیمت نهایی یک دستگاه میکروسرفیسینگ تعیین کننده می باشد.
برند قطعات اصلی دستگاه (اجزای پنوماتیک و هیدرولیک – هیدروپمپ ها و هیدروموتورها) و توان و برند موتور دستگاه نیز قطعا در قیمت تمام شده دستگاه تاثیر گذار است.
گارانتی و خدمات پس از فروش نیز عاملی موثر در قیمت دستگاه میکروسرفیسینگ است.

ما در سینولاین در خدمت شما هستیم تا با مشاوره تخصصی در این حوزه به شما در راستای انتخاب بهترین ماشین میکروسرفیسینگ که نیازهای شما را پاسخگو بوده و از نظر اقتصادی با بودجه بندی شما تناسب داشته باشد، یاری دهیم و خدمت رسان شما باشیم.

نمونه ای از طرح اختلاط میکروسرفیسینگ

طرح اختلاط میکروسرفیسینگ قطعا بایستی با تست های آزمایشگاهی بسته به نوع مصالح و قیر تهیه شود ولیکن به صورت یه طرح پیش فرض کارگاهی می توان طرح زیر را مدنظر قرارداد:
نمونه طرح اختلاط میکروسرفیسینگ با قیر CQS به ازای هر مترمربع با ضخامت حدود 10 میلیمتر:
12 الی 14 کیلوگرم مصالح ریزدانه در رنج دانه بندی پیوست
1.44 الی 1.7 کیلوگرم قیر امولسیون CQS 62%
0.96 الی 1.2 کیلوگرم آب ( آب بسته به نوع مصالح و دما و شرایط متغییر است)
0.096 الی 0.12 کیلوگرم افزودنی شیمیایی کنترل زمان شکست (بسته به نوع مصالح و دما و شرایط متغییر است)
 
نمونه طرح اختلاط میکروسرفیسینگ با قیر CSS به ازای هر مترمربع با ضخامت حدود 10 میلیمتر:
12 الی 14 کیلوگرم مصالح ریزدانه در رنج دانه بندی پیوست
1.44 الی 1.7 کیلوگرم قیر امولسیون CSS 62%
0.96 الی 1.2 کیلوگرم آب ( آب بسته به نوع مصالح و دما و شرایط متغییر است)
0.24 الی 0.3 کیلوگرم سیمان (بسته به نوع مصالح و دما و شرایط متغییر است)
طرح اختلاط میکروسرفیسینگ و اسلاری سیل

دستگاه فایبر میکروسرفیسینگ برای اجرای میکروسرفیسینگ الیافی

آسفالت حفاظتی میکرو سرفیسینگ الیافی گونه ای از زیر مجموعه آسفالت های حفاظتی ریزدانه یا همان میکروسرفیسینگ است که در آن از ویژگی های مثبت الیاف در بهبود عملکرد این لایه حفاظتی کمک گرفته می شود. در اجرای این لایه تنها الیاف خورد شده به ترکیب اضافه می شود و دوغاب شکل می گیرد. ماشین فایبر میکروسرفیسینگ نیز همانند ماشین های میکرو و اسلاری است که تنها یک بخش نگهداری دوک های فیبر و کاتر آن به مجموعه اضافه می شود و به طبع آن مجموعه سنسورها و کنترل آنها که به پنل کنترل افزوده می شود. الیاف در مخلوط میکروسرفیسینگ باعث ایجاد یکپارچگی شده که مقاومت مخلوط را در برابر ایجاد ترک را بالا می برد. بخش افزودن فیبر حتی به صورت جداگانه قابل طراحی و نصب بر روی دستگاه های میکروسرفیسینگ می باشد.
از مزایای آسفالت حفاطتی ریزدانه الیافی می توان به مقاومت مناسب آن در برابر فرسایش، طول عمر بالا، هزینه تمام شده به نسبت پایین، ضخامت کم و سرعت بالای اجرا و همچنین قابلیت اجرا در هر دو نوع روسازی آسفالتی و بتنی اشاره نمود.

نمونه دستگاه هایی که ما قبلا وارد نموده ایم و در حال سرویس دهی از سال 1395 می باشند. را در زیر شاهد هستید. جهت کسب اطلاعات فنی در این حوزه و مشاوره خرید از تماس با ما دریغ نکنید.

درباره سینولاین

سینولاین نامی است به پشتوانه 12 سال تجربه در حوزه تامین تجهیزات ، مواد و تکنولوژی از چین، مشاوره در زمینه انتخاب بهترین ماشین آلات و تجهیزات، منبع یابی، تبادلات مالی، تامین دانش فنی و تعریف دوره های آموزشی تخصصی به فراخور نیازهای حرفه ای شما از زمره فعالیت های ما در سینولاین می باشد که با بهره گیری از امکانات و منابع خود در کشور چین این امر را میسر ساخته ایم.

:. ماشین آلات و تجهیزات حوزه قیر و راه
:. ماشین آلات صنعتی و تولیدی
:. مواد اولیه مصرفی صنایع
:. تبادل تکنولوژی

 

دفتر پشتیبانی
تهران
امیر آباد - جلال ال احمد
پروانه
14
ایمیل و تلفن
info[at]sinoline.ir
02191018616